Webzinner

Blog


Webzinner

Uw hardmetaal frezen met machines van de specialist

Vertrouw op een bedrijf als Oude Reimer, dat al meer dan 60 jaar gespecialiseerd is in het leveren en produceren van metaal. Zij zijn de perfecte partner als importeur en leverancier van diverse soorten gereedschap en machines. U vindt bij deze specialist afzuigsystemen, trillingsdempers en machines voor de draad- en kabelindustrie. Zoekt u een machine voor het frezen van uw hardmetaal? Bekijk dan eens de mogelijkheden van deze specialist. U profiteert altijd van korte levertijden en een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Weet u nog niet precies wat u zoekt? Dan heeft u de mogelijkheid om u te laten adviseren door een van de ervaren medewerkers van Oude Reimer. Neem contact op met deze specialist in Hilversum.

Machines voor hardmetaal frezen? De specialist levert in diverse industrieën

De innovaties van het productassortiment is al sinds de oprichting van het bedrijf Oude Reimer een continu proces waar specialisten mee bezig zijn. Op die manier blijven de diensten die ze hebben verbeteren. Deze specialist is actief in veel verschillende industrieën, waardoor u terecht kunt voor uiteenlopende toepassingen. U profiteert hier van een totaalleverancier. Wilt u de productie binnen uw bedrijf in de medische industrie verbeteren of verstellen en zo efficiënt mogelijk inrichten? Dit kan met een van onze machines. Ook wordt er geleverd aan universiteiten, de vliegindustrie, apparatenbouw, metaalindustrie en de fijnmechanische industrie. Voor zowel het frezen van hardmetaal als slijp- en zaagmachines zit u bij dit ervaren bedrijf goed. Zij beschikken over meer dan 60 jaar ervaring waardoor ze u altijd voorzien van de beste producten.

Laat u adviseren over hardmetaal frezen

Bij een gespecialiseerd bedrijf dat voor het frezen van hardmetaal machines levert, weet u zeker dat u het juiste advies ontvangt. Dit is waarom u langs gaat bij de Oude Reimer, een bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in deze sector. Zij weten dus gegarandeerd welke machine past bij uw situatie. Laat u daarom eerst adviseren door een van de gespecialiseerde adviseurs. Als u machines, gereedschappen en toebehoren bij deze specialist aanschaft krijgt u volledige ondersteuning voor en na de levering. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van verschillende machines. Naast machines om hardmetaal te frezen, beschikken zij ook over afzuigsystemen, trillingsdempers en machines voor de draad- en kabelindustrie.


Comments are closed.