Webzinner
Image default
Industrie

Bescherm metaal tegen corrosie en laat het poedercoaten

Wilt u een toepassing van metaal of een andere ondergrond laten poedercoaten? De experts van Hessels Coating staan voor u klaar. Zij beschikken over een ruim machinepark en werknemers met expertise waardoor zij in staat zijn om haast iedere ondergrond van variërende afmetingen van een coating te voorzien. Dit geldt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Deze specialisten hechten veel waarde aan de kwaliteit van de producten die zij leveren. Zij doen er alles aan om u als klant tevreden te maken met de uiteindelijke kwaliteit van het eindproduct. Dit doen zij onder andere door flexibel, klantgericht en betrouwbaar te zijn.

De diverse voordelen van poedercoaten

U laat niet enkel voor het uiterlijk van uw product een coating aanbrengen, het is ook uitermate geschikt als bescherming van uw product. Dit geldt ook voor poedercoaten, dit is een vorm van coating die geschikt is voor metalen oppervlakten. De organische deklaag met daarop een metalen poeder gespoten voorkomt onder andere corrosie. Het brengt echter nog meer voordelen met zich mee, waaronder:

  • De specialisten van Hessels Coating hoeven maar één enkele laag aan te brengen. Vervolgens wordt het staal uitgemoffeld. De chemische reactie die volgt, zorgt ervoor dat de poedercoating direct hard is en daarmee klaar voor verdere behandelingen.
  • De verf op het product loopt niet uit, aangezien de toplaag van het staal hard en slijtvast is.
  • Deze experts gebruiken geen oplosmiddel tijdens het poedercoaten. Geen gebruik maken van dit chemische middel is beter voor de medewerkers en voor het milieu.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw metalen toepassingen laten poedercoaten en ze hiermee voorzien van een beschermende en fraaie laag? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Hessels Coating of vraag direct een offerte aan. Ze staan u graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden of om u van aanvullende informatie over hun dienstverlening te voorzien.

https://hesselscoating.nl/