Webzinner

Blog


Webzinner

Je project stormbestendig maken

Het waait vandaag heel hard. Als jij een doorgewinterde vakman bent ben je vaak bezig met bouwen. Het bouwen van jou dingen is wat lastiger vandaag. Het wordt afgeraden om naar buiten te gaan vanwege het slechte weer. Ik heb wel vaker een artikel geschreven over het belang van de juiste moeren en bouten. Vandaag wordt bewezen dat deze theorieën kloppen en dat het heel belangrijk is dat je deze dus ook daadwerkelijk gebruikt.

Als je actief bent op social media zie je de hele dag waarschijnlijk al video’s van daken die van huizen geblazen worden, duck outs die rondvliegen en allerlei andere dingen die uit hun voegen getrokken zijn. Als je gebruikt maakt van de juiste moeren en bouten gaat dit niet gebeuren. 

Niet alleen is het belangrijk dat je de juiste moeren en bouten gebruikt, maar dat je ze ook daarvoor gebruikt waar ze in de eerste instantie voor bedoeld zijn. Als jij een veranda gebruikt moet je dus geen lasmoeren gebruiken als dit niet nodig is. Als je een project gebouwd hebt of gaat bouwen dan wil je dat het mee gaat voor de lange termijn. Je hebt er veel geld en tijd in gestopt en je wilt niet dat het hele project door de eerste de beste storm uit z’n voegen getrokken wordt.

Je wilt dit niet alleen omdat je project dan langer mee gaat. Het is belangrijk dat je ook denkt om de veiligheid van je buren, vrienden en bekenden. Als jij een aanbouw gemaakt hebt die kapot gaat door een storm bestaat de kans dat hij op iemand valt of iets vergelijkbaars. Hoewel je hier niks aan kan doen wil je het niet op je geweten hebben dat je er iets aan had kunnen doen. Je kan jezelf van problemen uitsluitend door gebruik te maken van de juiste rvs bouten.

Voor meer info : Je project stormbestendig maken

Comments are closed.