Webzinner

Blog


Webzinner

Een gezonde én lekkere fruitmand

Verrast u een jarige met een heerlijke fruitmand? Daar zal hij of zij blij mee zijn! Maar tijdens een verjaardag mag de jarige zich ook verwennen met snoep. Bij Topfruit.nl kunt u een fruitmand met snoep bestellen of laten bezorgen. Zo kan de jarige genieten van heerlijk vers fruit en af en toe een lekker snoepje. Kies voor een fruitbox of fruitmanden voor verschillende gelegenheden. Ook kunt u een persoonlijk kaartje toevoegen aan de fruitmand. Blijft u liever op de gezonde tour? Een fruitmand met noten is ook een uitstekende keuze. Bij het verse fruit worden zakjes met gezonde noten toegevoegd.

Een fruitmand voor een zieke, maar ook voor de jarige of jubilaris

Veel mensen denken bij een fruitmand aan een cadeau voor iemand die ziek is. Natuurlijk is het leuk om iemand een hart onder de riem te steken met een fruitmand, want Topfruit.nl bezorgt ook fruitmanden en boxen in het ziekenhuis. Maar is er een kennis, familielid of vriend jarig en heeft u geen tijd om langs te gaan? Een fruitmand bezorgen is dan ook zeker een leuk cadeau. Een fruitmand is ook erg geschikt wanneer u op kraambezoek gaat. Speciaal voor deze gelegenheid kunt u een fruitmand met vers fruit laten bestellen met een schattig knuffelbeertje. Een fruitmand is een kleurrijk en verantwoord cadeau waardoor iemand echt weer opleeft. Bij Topfruit.nl heeft u de kans om het cadeau nog persoonlijker te maken door een kaartje toe te voegen met een eigen wens of tekst. Kiest u bijvoorbeeld voor een luxe fruitmand? Dan zit hier naast handfruit ook een mooie ananas, grapefruit, mango, dadels en een fles sap van vers fruit uit Hollandse boomgaarden bij.

Verse vruchten in een mooie fruitmand

Een fruitmand is een leuk én gezond cadeau. Natuurlijk moet het fruit dan wel vers zijn. Bij Topfruit.nl bent u verzekerd van vers fruit. U kunt zelfs kiezen voor biologische fruitmanden met uitsluitend fruit zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen, toevoegingen van conserveringsmiddelen en geur-, kleur en smaakstoffen. Omdat het fruit dagelijks vers bezorgd wordt, kan de ontvanger het fruit een paar dagen bewaren in de fruitmand. Geef de fruitmand een leuke twist door bijvoorbeeld noten of een goede fles wijn toe te voegen. Bestel de fruitmand of laat de fruitmand bezorgen bij diegene thuis. Bevindt diegene zich op dat moment op een camping, een hotel of ergens anders? Geef het adres op en Topfruit.nl zorgt ervoor dat het geschenk op het juiste adres aankomt.


Comments are closed.