Webzinner

Blog


Webzinner

Vlees roken met liquid smoke, op Bourgondische wijze op uw gezondheid letten

Vlees roken met liquid smoke is dé manier om als Bourgondiër op uw gezondheid te letten. Omdat er namelijk niets wordt verbrand zijn er ook geen afvalstoffen zoals teer en as in de rook aanwezig. Vlees roken is immers niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Het roken van vlees middels een houtvuur kan namelijk behoorlijk slecht voor de gezondheid zijn. Dat komt doordat het vlees rechtstreeks wordt blootgesteld aan de rook van het houtvuur en in die rook bevinden zich allerlei schadelijke stoffen zoals teer. Met vloeibare rook en een rookkast heeft u dit probleem niet meer en kunt u uw vlees prima roken. Door de liquid smoke te kopen, wordt de smaak, geur en kleur behouden, maar zonder schadelijke stoffen.

Liquid smoke kopen voor het roken van vlees

Het roken van vlees met liquid smoke is de manier van vlees roken voor de 21e eeuw. U kunt deze liquid smoke aanschaffen bij een specialist als Smokylight. Tegenwoordig weten we dat het roken van vlees helemaal niet zo gezond is omdat er dan teer of andere schadelijke stoffen in het vlees terecht kunnen komen. Daarnaast is het roken van vlees niet al te best voor het milieu. Maar ja, de smaak van gerookt vlees is natuurlijk onvervangbaar, of niet? Tegenwoordig kunt u ook liquid smoke kopen, een vloeistof die u middels een rookgenerator kunt omzetten in vloeibare rook waarin uw vlees gerookt kan worden. Dus geen schadelijke stoffen meer en een geen kans op brand.

Liquid smoke kopen: vlees roken zonder vuur

Vlees roken zonder vuur, je zou het niet voor mogelijk houden, maar toch is het zo. Sterker nog, het is ook nog eens veel gezonder! Het probleem met vlees roken is dat het niet al te best voor uw gezondheid is. Vlees roken boven een open vuur kan schadelijke stoffen zoals as, in contact brengen met het vlees of de vis en dat zijn stoffen die u liever niet binnenkrijgt. Door liquid smoke te kopen kunt u vlees roken op de manier zoals u dat gewend bent, maar dan zonder houtvuur. U kunt het vlees of de vis in een rookkast leggen en hier de vloeibare rook aan toevoegen. Liquid smoke, veilig, eenvoudig en met behoud van smaak en kleur.

Voor meer info : Vlees roken met liquid smoke, op Bourgondische wijze op uw gezondheid letten

Comments are closed.