Webzinner
Electronica en Computers

Samsung S5 reparatie

Samsung S5 reparatie

Deel 1/2

Samsung Galaxy S5, de nieuwste smartphone in de Galaxy-serie,  kwam uit op 11 april 2014 in wel 125 landen. Galaxy  S5 is uitgegroeid tot favoriet bij zijn gebruikers door zijn verfijnde gebruikerservaring, vingerafdruklezer, stof- en waterbestendigheid, de bijgewerkte camera en het nieuwe scherm. De S5 bevat ook een 5,1 inch Super AMOLED display, een makkelijk verwijderbare batterij en MicroSD-slot, en algeheel sterkere behuizing.
Als het gaat om de toegankelijkheid van de S5 wat betreft reparaties, krijgt het een 5 van de 10 (10 is het makkelijkst te repareren). Dit betekent dat Galaxy S5 niet de moeilijkste telefoon zal zijn om te repareren. Als je de basisvaardigheden van smartphone-reparatie beheerst en de juiste instructies volgt, kan een gebroken S5 scherm eenvoudig worden vervangen.

Gereedschappen die u nodig zult hebben:

– Een spatel

– Een haardroger

Vervangingsonderdelen:

– Dubbelzijdige plakband

– S5 LCD-scherm en Digitizer montage

Stap 1: Schakel de Galaxy S5 uit.

Stap 2: Schil de batterijdeur van de achterkant met uw duim.

Opmerking: Het gemak van de verwijdering van de Galaxy S5 batterijhouder maakt het makkelijker voor de doe-het-zelvers. Als u last heeft van een kapotte achterkant kunt u dat zonder slag of stoot zelf vervangen.

Stap 3: Verwijder de S5 batterij

Opmerking: De S5 batterij is eenvoudig te verwijderen en te installeren.  Houdt u er rekening mee dat na de aanschaf van een nieuwe Galaxy S5, u de batterij er zelf in moet installeren na het uitpakken.

Stap 4: Verwijder de beschermkap van de connector .

Stap 5: Ontkoppel de homeknop connector.

Stap 6: Gebruik een haardroger voor het opwarmen van het scherm.

Opmerking: De display zit vast met sterk klevende tape, hierdoor is een grote hoeveelheid warmte nodig om de lijm los te maken. Je moet aanhoudend warmte toepassen om het scherm heet te maken, hierdoor is het later makkelijker los te wrikken.

Binnenkort het vervolg

Geen tijd, zin of kunde om uw eigen telefoon of tablet te repareren?
Surft u dan naar www.vistarepair.nl, als u op zoek bent naar een Samsung S5 reparatie Haarlem.

Voor meer info : Samsung S5 reparatie