Webzinner

Blog


Webzinner

Vraag een vrijblijvend gesprek met een adviseur aan voor uw hypotheek nabij Den Bosch

Adviesburo Van Uden helpt u met het regelen van een hypotheektoezegging. Op deze manier weet u precies wat wel en niet mogelijk is. Bent u geïnteresseerd in een hypotheektoezegging? Dan start u met uw maximale hypotheek. Maar wat houdt dit precies in voor u? Tijdens een vrijblijvend gesprek met de adviseur wordt er gekeken naar verschillende zaken, zoals het toekomstige inkomen, kinderen, werk, bonussen enzovoorts. Een toezegging van een betrouwbare hypotheek in omgeving Oss geeft u niet alleen meer zekerheid, maar biedt ook veel voordelen wanneer u bijvoorbeeld een huis wilt kopen in Den Bosch of Oss. Bij een aankoop kan dit namelijk een sterk onderhandelingspunt zijn. U geeft de verkopers van uw droomhuis meer zekerheid wanneer u een hypotheektoezegging op zak heeft. 

Aflossingsvrije hypotheek voor 50-plussers uit Den Bosch en omstreken

Het gebeurt steeds vaker, 50-plussers die nog niet of nauwelijks hebben afgelost op hun hypotheek. Daarnaast hebben ze wel veel overwaarde op hun woning. Maar tijdens het toezeggen van een hypotheek telt deze overwaarde niet mee. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan wordt er juist gekeken naar het inkomen. Dit betekent dat er niet alleen naar het huidige inkomen wordt gekeken, maar ook naar het pensioeninkomen wat vaak lager is dan het salaris. Zijn de toekomstige inkomen te laag voor een hypotheek in de regio van Oss of Den Bosch? Dan is het verstandig om direct te beginnen met aflossen.

Een hypotheek voor flexwerkers in de omgeving van Den Bosch

U bent al enige tijd een flexwerker en u wilt graag een huis kopen. Hiervoor wilt u eerst een hypotheek afsluiten. Ontvang advies op maat van Adviesburo Van Uden. De adviseurs willen meer over uw situatie te weten komen om zo een passend advies te kunnen uitbrengen. Vaak is een hypotheek voor flexwerkers in de regio van Oss en Den Bosch gewoon mogelijk. Wel is het belangrijk om ook een goed toekomstbeeld te schetsen. Heeft u bijvoorbeeld een contract voor bepaalde tijd getekend bij uw werkgever? Bent u al langer werkzaam als flexwerker? En wat zijn uw toekomstplannen? Al dit soort vragen komen aan bod tijdens het gesprek met de adviseur.


Comments are closed.