Webzinner

Blog


Webzinner

Plaatsing en onderhoud van een schoorsteen tegen vogels bij een specialist

Vogels die zich nestelen in uw schoorsteen zijn erg lastig. Het is dan ook een goed idee om de volgelnesten meteen te laten verwijderen en een rooster boven de schoorsteen van uw woning te laten plaatsen. Waarom? De kosten voor het verwijderen van nesten is in verhouding veel duurder dan het laten plaatsen van een rooster op uw schoorsteen tegen vogels. Nog slimmer zijn? Dan kiest u voor een onderhoudscontract en persoonlijke aanpak bij Van den Heede N.V. U weet dan zeker dat uw schoorsteen er te allen tijde goed uit blijft zien en deze goed wordt onderhouden door de schoorsteenveger uit Oost-Vlaanderen.

Schoorsteenveger in Oost-Vlaanderen is van alle markten thuis

Als u kies voor de service van een schoorsteenveger in Oost-Vlaanderen, maakt u gebruik van tal van diensten. Uw specialist heeft namelijk een jarenlange ervaring voor de diverse werkzaamheden aan een schoorsteen. Uw schoorsteen laten reinigen? Een vogelnest laten verwijderen? Een rooster boven uw schoorsteen tegen vogels laten plaatsen? Een schoorsteen laten herstellen en renoveren? Of onderhoud oaan uw centrale verwarming laten plegen? De specialist voert het allemaal voor u uit. En u kunt de specialist inschakelen als particuliere klant én als zakelijke klant. Daarbij werkt de specialist snel en ontvangt u een uitstekende service en kwaliteit. De schoorsteenveger van Van den Heede N.V. in Oost-Vlaanderen is dus van alle markten thuis!

Laat een rooster boven uw schoorsteen plaatsen om vogels te weren

Voorkom brandgevaar door de plaatsing van een rooster op uw schoorsteen tegen de vogels. Vogels maken immers een nest op uw schouw voor de warmte, maar dit kan ontzettend gevaarlijk zijn.. Zo veroorzaakt het bijvoorbeeld brandgevaar, koolmonoxidegevaar en vocht- en stankoverlast. Wilt u vogels weren, laat boven uw schoorsteen dan een rooster plaatsen. Dit laat u bijvoorbeeld doen door een schoorsteenveger in Oost-Vlaanderen van Van den Heede N.V. Deze specialist weet precies hoe het rooster boven de schoorsteen tegen vogels geplaatst moet worden. Op die manier houdt u uw schoorsteen schoon én veilig.


Comments are closed.