Webzinner

Blog


Webzinner

Modafinil dosis

Dosis en begin

Hoe? Hoeveel? Wanneer? Hoelang?

Zoals met elk medicijn, hangt de correcte dosis vooral af van je gewicht, gender, metabolisme, of je het medicijn al eens hebt genomen en vele andere factoren.

Welke vorm?

Modafinil heeft twee zuster ‘medicijnen’ die op dezelfde manier werken;

Armodafinil en Adrafinil. De chemische verschillen tussen beiden worden heironder uitegelegd. Op vlak van het gebruik zijn er enkele subtiele verschillen tussen de drie vormen. Voor de meeste doelen is Modafinil de beste optie, het is ook de meest bestudeerde vorm. Maar, Armodafinil is een vorm die een groter potentiële werkkract heeft van dezelfde chemische stof, daarom kan het dus als een equivalent aanschouwd worden. Adrafinil daarentegen is zwaarder voor het lichaam en is niet zo goed bestudeerd. Er kunnen dus onontdekte risico’s aan verbonden zijn; De hoofdreden achter de populariteit is dat het in de landen waar Modafinil illegaal is, Adrafinil wel te verkrijgen is.

 Modafinil: het klassieke ‘medicijn’.

Armodafinil: Omdat Modafinil op een specifieke manier inwerkt, levert slechts de helft van het ‘medicijn’ een effect op je lichaam. Armodafinil is een meer zuivere vorm en het is dus iets sterker dan Modafinil. Het wordt ook trager verwerkt door het lichaam, maar dat verschil met Modafinil is niet zo groot.

Adrafinil: Wanneer je dit medicijn inneemt wordt het verwerkt door de leven om Modafinil te produceren. Het moet afgebroken worden om actief te worden, het duurt dus net iets langer om effect te tonen, maar het effect duurt dan wel langer. Adrafinil is ook minder potent dat Modafinil.

Modafinil

Hoeveel? Als je van je vermoeidheid af wilt, is 25 tot 50 mg genoeg. Als je de stimulerende effecten van Modafinil wilt ervaren, is het meer aangeraden om tussen de 100 en 400 mg in te nemen.

Hoelang? Je lichaam breekt de helft van de substantie of in 16 uur, dit is nog een reden waarom we aanraden om met een lage dosis te beginnen. 200mg is uitgewerkt na 20 uur.

Armodafinil

Hoeveel? Een dosis van 200 mg Modafinil komt overeen met een dosis van 100 à 150 mg Armodafinil

Hoelang? Iets minder lang dan Modafinil, de helft van het medicijn is afgebroken na 13 tot 14 uur in plaats van 16 uur.

Adrafinil

Hoeveel? Een standaard dosis ligt tussen de 600 en de 1000mg.

Hoelang? 22 tot 24 uur. Het duurt anderhalf uur voordat het Adrafinil wordt omgezet in Modafinil, en die effecten duren nog eens minsten 20 uur.

Wil je Adrafinil kopen? Bezoek onze webshop!

Voor meer info : Modafinil dosis

Comments are closed.