Webzinner

Blog


Webzinner

Massage opleiding bij Positive Touch

Afgelopen week heb ik een opleiding afgerond bij Positivetouch.nl. Hierbij leer je veel massage technieken. Het was, van kleins af aan, al mijn droom om mijn eigen massagesalon te hebben, en die droom kan na het behalen van deze opleiding eindelijk werkelijkheid worden. Ben jij geïnteresseerd in een massage opleiding? Lees dan deze blog!

Technieken bij Positive Touch

De opleiding integrale massage is een opleiding bij Positive Touch die ik afgerond heb. In de opleiding ontwikkel je je tot veelzijdig en vakbekwame masseur. Integraal staat daarbij voor de mens als geheel, zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel. Al deze aspecten zijn in het lichaam met elkaar verbonden en van invloed op elkaar. Integrale massage draagt daarmee zowel bij aan ontspanning en balans van het lichaam als aan bewustwording, zowel van de signalen die het lichaam iemand geeft maar ook om tot een dieper niveau van ervaren te komen.

In totaal bestaat de opleiding uit een twee jarig opleidingstraject waarvan beide jaren als een afzonderlijk geheel kunnen worden gevolgd. Beide jaren worden afgesloten met een examen. Tijdens het eerste jaar van de opleiding leer je werken met de methodiek van integrale massage zoals wij deze de afgelopen jaren hebben ontwikkeld binnen onze school. Hierbij worden zowel Oosterse als Westerse vormen van massage toegepast en leer je hoe de massage vanuit verschillende invalshoeken gegeven wordt. Zo leer je onder andere massages geven voor ontspanning en balans van het lichaam, klachtbehandeling en massages voor een betere verbinding tussen lichaam en geest.

Waarom bij Positive Touch?

Ben jij geïnteresseerd in een massage opleiding? En is masseren al van jongs af aan iets dat jij leuk vindt om te doen. Dan is een opleiding / cursus / training volgen bij Positive Touch zeker een aanrader! Kijk eens op de website, positivetouch.nl hierop staan verschillende recensies en nog veel meer informatie.

Voor meer info : Massage opleiding bij Positive Touch

Comments are closed.