Webzinner
Image default
Dienstverlening

Gecertificeerde en duurzame gevelplaten voor al uw bouwprojecten

Bent u op zoek naar hoogwaardige gevelplaten voor een nieuwe constructie, renovatieproject, interieurconstructie of restauratiewerk? Dan zijn de MAGOXX gevelplaten van het professionele bedrijf SINH Building Solutions precies wat u nodig heeft. Dit hoogwaardige product biedt u een innovatie en duurzame oplossing voor uw project. De MAGOXX gevelplaten zijn een ideale oplossing voor de snelle en flexibele constructie van onder andere (valse) plafonds, binnenwanden, vloeren, gevelbekleding en kanaalafdekkingen.

De MAGOXX platen bieden diverse voordelen

Wanneer u op zoek bent naar platen voor uw gevel is het verstandig om te kiezen voor de MAGOXX platen van het bedrijf SINH Building Solutions. De platen van dit bedrijf zijn ecologisch en kwalitatief hoogwaardig. Hierdoor voorziet u het gebouw van uw project direct van een uitstekende afwerking. De platen zijn ontwikkeld door het bedrijf zelf en bij het ontwikkelen hebben ze aan alles gedacht. Zo zijn de platen brandwerend, gaan ze schimmels en insecten tegen en zijn ze af te werken met elk gewenst materiaal. De gevelplaten zijn milieuvriendelijk, 100% recyclebaar en niet giftig. De productie heeft een minimale CO2-uitstoot, zo draagt u dus ook bij aan een beter milieu. Het materiaal dat gebruikt wordt, is daarnaast erg slim. Door het lichte gewicht en omdat ze op maat te maken zijn, zijn de platen overal inzetbaar.

Bestel een plaat die aansluit op uw specifieke behoeften en eisen

De MAGOXX Platen kunnen worden aangepast op uw specifieke behoeften en eisen. Zo zijn de platen voor iedereen geschikt, welk bouwproject u ook onder handen neemt. Bij SINH Building Solutions nemen ze verschillende maatwerkaanvragen aan, variërend van dimensioneringsvereisten tot afwerking van de platen. Op de webshop kunt u niet alleen de boards kopen, maar ook de benodigde ondersteunende materialen. Heeft u vragen over de producten van dit bedrijf? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de deskundige medewerkers. Ze helpen u graag.

https://magoxx.com/