Webzinner
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf doet rioolonderzoek in Breda als u last heeft van verstopping

Een verstopte riool is erg vervelend. U kunt niet meer doorspoelen en er hangt een enorme stank in huis. Dit probleem moet zo snel mogelijk worden opgelost. Groeneveld Riooltechniek kan u helpen aan de hand van rioolonderzoek in Breda. Het bedrijf gaat op zoek naar de oorzaak van de verstopping en bedenkt aan de hand daarvan een plan van aanpak. Binnen de kortste keren zult u van de verstopping af zijn en gewoon weer door kunnen spoelen.

Rioolinspectie

Het bedrijf doet rioolonderzoek in Breda en omstreken. Tijdens dit onderzoek wordt niet alleen gekeken naar het probleem waar u het bedrijf voor heeft ingeschakeld, maar wordt uw hele riool onderzocht. Uit deze inspectie kan bijvoorbeeld worden geconcludeerd dat u te maken heeft met een verzakking, beschadiging of slijtage. Als sprake is van een van deze mankementen, worden ook deze problemen door Groeneveld Riooltechniek opgelost. Wel worden hier extra kosten voor gerekend. De operaties zullen echter niet zonder uw toestemming worden uitgevoerd.

Offerte

Voordat de medewerkers beginnen aan de reparatie, zal er eerst zorgvuldig een offerte worden opgesteld, waarbij een schatting wordt gemaakt van alle kosten die gemaakt zullen worden. U krijgt deze altijd ruim van tevoren opgestuurd, zodat u alle te maken kosten na kunt kijken en kunt aangeven of u ermee eens bent of niet. Deze offerte is geheel vrijblijvend. Vindt u de kosten te hoog, dan zal de reparatie niet plaatsvinden en zal er niks voor u in rekening worden gebracht.

Het bedrijf

Groeneveld Riooltechniek bestaat al bijna 40 jaar en heeft daardoor ruime ervaring in rioolonderzoek in Breda. Bij het bedrijf werken echte professionals in hun vak. Alle medewerkers hebben relevante opleidingen genoten. U als klant bent koning en Groeneveld Riooltechniek zal er alles aan doen om zo veel mogelijk naar uw wensen te schikken. Bovendien is een snelle service gegarandeerd tegen een schappelijke prijs.

https://www.riooltechniek.nl/