Webzinner
Image default
Dienstverlening

De beste zorg op het gebied van logopedie nabij Bergen op Zoom

Voor diverse vormen van logopedie kunt u terecht bij de specialisten van Trivers Logopedie Roosendaal, die gevestigd zijn in de buurt van Bergen op Zoom. U en uw kind krijgen de beste logopedische zorg. Zij zijn gespecialiseerd in diverse behandeltechnieken, zodat ze de beste zorg kunnen leveren. De behandeltechnieken die men hier beheerst, zijn als volgt:

  • Uw kind krijg goede ademhalingstechnieken aangeleerd, wat de spraak bevordert
  • Het gehoor van uw kind wordt getest, om uit te sluiten dat dit het spraakprobleem veroorzaakt
  • Leerproblemen als dyslexie worden aangepakt
  • Uw kind krijgt informatieverwerkingstechnieken aangeleerd
  • Slikproblemen worden aangepakt
  • Uw kind krijgt spraakoefeningen
  • Er wordt voor gezorgd dat uw kind zijn of haar stem op de juiste wijze gebruikt

Profiteer van de maatwerkaanpak

Heeft uw kind baat bij logopedie en woont u in regio Bergen op Zoom? Schakel Trivers Logopedie Roosendaal in. Men behandelt hier diverse taal- spraak-, leer en gedragsproblemen op effectieve wijze. De zorg die geleverd wordt, wordt geleverd op een betrouwbare manier, want de specialisten staan ingeschreven in het register van hulpverleners, en ze zijn lid van de beroepsvereniging. Zij leveren daarnaast ook de goede zorg bij andere problemen. Ook bijvoorbeeld dyslexie kan hier worden aangepakt. Wat de problemen van uw kind ook zijn, men helpt u altijd op de juiste manier.

Maak een afspraak, een verwijsbrief is niet nodig

Slist of stottert uw kind? Ook hierbij helpen de experts van Trivers Logopedie Roosendaal, in de buurt van Bergen op Zoom, u graag. De specialisten doen dit al meer dan 10 jaar. Als u de goede verzekering heeft, dan heeft u geen verwijsbrief nodig. Wilt u meer informatie, of wilt u een specifieke vraag stellen? Stel uw vragen door even te bellen naar deze expert. Ze staan graag voor u klaar, ook als uw kind leer- of gedragsproblemen heeft. Zo is uw kind er zo snel mogelijk vanaf.

https://triverslogopedieroosendaal.nl/