Webzinner

Blog


Webzinner

Dak en vloer coaten voor een aantrekkelijke prijs

De hoogste kwaliteit voor een schappelijke prijs. Dit is wat u wilt als het gaat om bijvoorbeeld professioneel silo onderhoud of andere reinigingsdiensten. Ga op zoek naar een specialist die reinigingsdiensten, zoals het coaten van een vloer of dak, tegen gunstige tarieven aanbiedt. Door efficiënt te werken hoeft het coaten van een vloer of dak helemaal niet veel te kosten. Een specialist in industriële reiniging kan u dit laten zien. En u krijgt toch altijd de beste kwaliteit. Voor iedere situatie is een passende oplossing en de kwaliteit wordt altijd gewaarborgd.

Dak en vloer coaten bij ongevallen of calamiteiten

Stormschade, een gewelddadige inbraak, een brand of overstroming, u moet er natuurlijk niet aan denken. Maar het is een geruststellend idee dat áls het gebeurd, Basiq Group u bijstaat in de reiniging. De schade die ontstaat, moet door een ervaren en professioneel bedrijf worden hersteld. Soms hoeft alleen schoongemaakt te worden. Het kan echter ook dat meer werkzaamheden noodzakelijk zijn, zoals het opnieuw coaten van dak en vloer. Er wordt dan een coating aangebracht op het dak of de vloer die zorgt dat deze waterdicht en zwaar belastbaar is. Bovendien ziet de vloer of het dak er zo weer mooi uit. Bijvoorbeeld met speciale vloercoating. Het dak of de vloer coaten na calamiteiten laat u over aan een specialist.  

Dak en vloer laten coaten op een professionele manier

Bij een gebouw dat net af is wordt vaak voor de oplevering de vloer en het dak nog gecoat. Dit is belangrijk om het gebouw zo compleet mogelijk op te leveren. De vloer en het dak worden als het ware van een kunststoflaag voorzien. Men kan kiezen voor verschillende soorten coatings. De keuze is afhankelijk van diverse factoren. Zo zal men moeten kijken naar decoratieve wensen, maar ook de benodigde functionaliteit en fysieke omstandigheden. Een coating bestaat uit twee componenten. Vaak gebruikt men Epoxy coatings, die bestaan uit oplosmiddelvrije gekleurde epoxy harssystemen en hoogwaardige kwartsvulstoffen. Er is een gladde en grove variant. Epoxy coating heeft veel voordelen, zo is het waterdicht, naadloos en zwaar belastbaar. Laat u altijd eerst goed adviseren voordat u begint met het coaten van dak of vloer.

Voor meer info : Dak en vloer coaten voor een aantrekkelijke prijs

Comments are closed.