Webzinner

Blog


Webzinner

Bij een borstvergroting kunt u kiezen uit verschillende implantaten

U heeft besloten een borstvergroting te nemen. Dan heeft u het geluk dat er tegenwoordig een grote keuze bestaat uit vele implantaten. Deze implantaten verschillen qua grootte, vulling, vorm en oppervlak. De keuze van het juiste implantaat is persoonsgebonden. Elk implantaat is opgevuld met cohesieve silicone-gel. Voorafgaand aan borstvergroting wordt bij Mediclinic, gevestigd op meerdere locaties in omgeving Antwerpen, samen met u besproken welk implantaat het beste bij u past. Aan de hand van een nauwkeurige opmeting en pasprotheses krijgt u een beeld van het uiteindelijke resultaat. Van zeer subtiel tot zeer opvallend: het is maar net welk eindresultaat u wenst. Aanpak op maat bij Mediclinic voor borstlifts, borstvergrotingen en tepelcorrecties.

Voordelen van borstvergroting bij privékliniek dichtbij Antwerpen

Zou u een borstvergroting willen? Dan doet u er goed aan om in zee te gaan met een privékliniek. Hier zitten namelijk alleen maar voordelen aanvast. Zo is Mediclinic, nabij Antwerpen, gespecialiseerd in het uitvoeren van een borstvergroting of andere esthetische ingrepen. U heeft tijdens het gehele traject van de borstvergroting, van het consult tot het verwijderen van hechtingen en controles, dezelfde arts. Hierdoor bouwt u een vertrouwensband op en wordt de afstand tussen u en de plastisch chirurg kleiner. Daarnaast worden alle ingrepen uitgevoerd in een steriele operatiezaal waardoor er een kleine kans is op infectie. Bovendien beschikt het dichtbij Antwerpen gelegen Mediclinic over de modernste apparatuur voor het uitvoeren van een borstvergroting.

Meer dan alleen een borstvergroting bij privékliniek nabij Antwerpen

U kunt bij Mediclinic, gesitueerd vlakbij Antwerpen, voor meer terecht dan enkel de operatie van een borstvergroting. De chirurg hier heeft namelijk veel ervaring. Voor vrijwel alle plastische ingrepen bent u hier aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een borstlift, tepelcorrectie, borstverkleining en borstreconstructie. Ook een plastische ingreep aan uw hoofd en lichaam is mogelijk. Daarnaast behoren ook esthetische dermatologie, zoals een rimpelbehandeling of definitief ontharen, medische wellness, oogheelkunde en gynaecologie tot de mogelijkheden. Iedere ingreep, zoals een borstvergroting, wordt in deze privékliniek nabij Antwerpen veilig uitgevoerd. Overigens bestaat de infrastructuur van Mediclinic over hypermoderne apparatuur en staat menselijk contact met de patiënt centraal.


Comments are closed.