Webzinner

Blog


Webzinner

Besteed uw Office 365 beheer uit en profiteer van volledige ontzorging

U bent van plan om over te stappen naar de cloud. PeopleWare helpt u in dit geval graag verder. Met uit juiste advies wordt u altijd goed ondersteund bij de implementatie van bijvoorbeeld Office 365. Net zoals bij iedere andere oplossing, vraagt Office 365 om het maken van keuzes, zowel functioneel als infrastructureel. PeopleWare staat voor u klaar om uw organisatie te migreren naar Office 365 waarbij zij ook het beheer op zich nemen. Altijd, overal en op ieder willekeurig apparaat toegang krijgen tot uw agenda, e-mail en bedrijfsbestanden. Samenwerken aan documenten of informatie uitwisselen. Het kan allemaal. En dat dankzij het online werken. Wilt u als organisatie gebruik maken van de voordelen die werken in de cloud met zich meebrengt? Kies voor een gecertificeerde partner en zorg voor een solide ICT infrastructuur, dit is namelijk de basis van de bedrijfsvoering!

Het office 365 beheer uitbesteden? Kies voor een betrouwbare organisatie!

Iedere werkplek maakt tegenwoordig gebruik van Office 365. Er wordt continu uitgebreid en geïnnoveerd en steeds vaker kiezen mensen om te migreren naar Office 365. Dit zorgt voor specialisme en het juiste beheer en onderhoud. Steeds vaker kiezen organisaties ervoor om Office 365 beheer uit te besteden. Een IT Service Provider, PeopleWare, levert een geïntegreerd aanbod aan hoogwaardige ICT-oplossingen, waaronder de ICT infrastructuur. Een pragmatische, professionele en persoonlijke aanpak zit verankerd in de kern van de organisatie en bouwt hiermee duurzame langetermijnrelaties op. Office 365 bestaat uit applicaties, zoals Word en Excel, maar Skype for Business, SharePoint en Exchange horen hier ook in thuis. Dit alles bevindt zich in de Microsoft Cloud wat zorgt voor totale ontzorging voor uw organisatie.

Dé specialist in Office 365 migratie en beheer

U bent nieuwsgierig naar wat Office 365 voor uw bedrijf zal doen of misschien wilt u het beheer uitbesteden. Als u kiest voor PeopleWare, weet u dat u kiest voor een gecertificeerde partner. Deze IT Service Provider is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van nieuwe technologie. De betrouwbare organisatie werkt pragmatisch, professioneel en persoonlijk en werkt dagelijks aan het succes van opdrachtgevers. PeopleWare heeft de expertise in huis om uw organisatie te migreren naar Office 365, waarbij u zich ook geen zorgen hoeft te maken om het beheer. Wat kunt u verwachten? Totale ontzorging voor uw organisatie, gecertificeerde Office 365 specialisten, opleiden van uw gebruikers en een hoog niveau van support op Office 365. Vraag gerust een Cloud Readiness Assessment aan.


Comments are closed.