Webzinner

Blog


Webzinner

Begeleiding op maat voor kinderen met leerproblemen

Voor kinderen met leerproblemen is het van groot belang om methodes aan te bieden die zich baseren op hun sterktes. Met het brede zorgaanbod van Trivers in Roosendaal is het mogelijk om hierop in te spelen. Voor kinderen en jeugd tussen 6 en 18 jaar beschikken ze over zorgopties die voor een brede verzameling van problemen een oplossing bieden. Denk hierbij aan sociaal-emotionele problemen als leerproblemen en gedragsstoornissen. Met een groot netwerk aan medewerkers hebben ze een specialist die gericht de begeleiding en ondersteuning kan bieden voor de stoornis of probleem van uw kind. Zij zijn allemaal aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling. Met zorgvuldigheid en vertrouwen behandelen ze alle zaken die op hun pad komen. Op die manier genieten kinderen met leerproblemen van de best mogelijke zorg.

Een persoonlijke hulp

Bij de kinderen met leerproblemen die bij Trivers langskomen, is het belangrijk om een persoonlijk traject aan te bieden. Omdat ze vaak niet goed kunnen volgen met het tempo in het klaslokaal, zijn ze gediend met een toegewezen persoon die op maat van hun leermogelijkheden kijkt naar wat werkt en niet werkt. Hiervoor is het niet nuttig om een standaard plan of behandeling aan te schrijven, maar nauwgezet op te volgen op welke vlakken het kind sterk is en in de leertechnieken gebruik te maken van deze aspecten. Daarbij krijgt u als ouder ook hulpmiddelen aangereikt om thuis het traject verder te zetten en de leercurve van uw kind te bevorderen.

Ontdek de verschillende afdelingen bij deze specialist

Bij Trivers in Roosendaal kunt u rekenen op een dienstverlening op maat. Voor kinderen met leerproblemen kunt u terecht bij de vele afdelingen waarover deze organisatie beschikt. Zo accommoderen zij voor iedere leerstijl, stoornis of beperking en willen ze de juiste hulp bieden. Daardoor krijgt u de sociale en gedragskundige ondersteuning die u nodig heeft.

https://trivers.nl/

Comments are closed.