Webzinner
Dienstverlening

Bedrijfsuitje: Solex rijden

Afgelopen weekend zijn wij gaan Solex rijden bij solexrijdendebetuwe.nl. Dit is een bedrijf dat gevestigd is in Dreumel, een plaatsje in de Betuwe. Aangezien ons bedrijf gevestigd is in Ochten is dit niet ver weg. Wij wilde met de Marketingafdeling een leuk outdoor uitje gaan doen. Iets dat uniek, onvergetelijk en fantastisch leuk is. Wil jij weten waarom wij zijn gaan solex rijden? Lees deze blog dan maar!

Waarom solex rijden?

Zoals je in de inleiding al gelezen hebt zijn wij als bedrijfsuitje gaan solex rijden, dit met de gehele marketingafdeling. Onze marketingafdeling bestaat uit 14 mannen en 5 vrouwen. Wij wilde iets doen dat we of al heel lang niet meer gedaan hadden, of iets dat we nog nooit gedaan hadden. Onze collega Rob, stuurde daarom een mailtje naar alle collega’s. Met daarin de vraag aan alle collega’s of ze een terugkoppeling wilde sturen met daarin een top 3 met ideeën wat jou interessant en leuk leek om eens te gaan doen met zijn allen. Na een paar dagen waren alle reacties binnen en stuurde Rob nogmaals een mailtje met nu alle ideeën erin gezet. Met daarin de vraag een top 3 te geven van alle gekozen uitjes. En al gauw werd alles duidelijk, het merendeel wilde gaan solex rijden, en zodoende zijn we dat op touw gaan zetten!

Solex verhuur de Betuwe

Voor ons uitje zijn wij opzoek gegaan naar de beste partij welke ons dit uitje kon aanbieden. Hierbij zijn we uit gekomen bij Solex verhuur de Betuwe. Dit is een bedrijf dat Solex verhuurt tegen een sterke prijs en welke ook allerlei verschillende routes heeft. Maar ze bieden ook Solex rijden op locatie aan. Wij kozen voor Solex rijden in de Betuwe. Wil jij ook Solex rijden? Als bedrijfs–, team- of familie-uitje? Kijk eens op solexrijdenindebetuwe.nl

Voor meer info : Bedrijfsuitje: Solex rijden