Webzinner

Blog


Webzinner

Met een elektrisch fornuis met oven heeft u alle keukenapparaten in één

Zowel een fornuis als een oven mogen niet ontbreken in een professionele keuken. Toch mogen beide apparaten niet te veel ruimte innemen. Dan is een elektrisch fornuis met oven van Bonnewits Horeca precies wat u zoekt! Deze apparaten zijn speciaal ontworpen en gebouwd voor professionele horeca keukens. Zo is zowel een gasfornuis met elektrische oven, als een elektrisch fornuis makkelijk schoon te maken en hebben ze uitgebreide mogelijkheden voor bakken, braden, koken, flamberen en nog veel meer! Deze oven is van uitstekende kwaliteit en u heeft hier gegarandeerd nog jaren lang plezier van! Weet u niet zeker of het fornuis in uw keuken past, of waar u deze het beste aansluit? Neem dan contact op met Bonnewits Horeca.

Kies voor een elektrisch fornuis met oven van RVS: dat is lekker snel schoonmaken

Een gasfornuis met elektrische oven en een elektrisch fornuis met oven zijn gemaakt van RVS. De reden waarom Bonnewits Horeca hiervoor koos, is simpel. RVS is veel eenvoudiger schoon te maken en te houden. De oppervlakken zijn overal glad zodat er geen vuil en etensresten tussen kunnen blijven hangen. Ook de metallic look heeft een eigen voordeel. Door deze kleur ziet u het meteen als er een keer geknoeid wordt! Hygiëne is om logische redenen erg belangrijk in de horeca en door te kiezen van keukenapparatuur van RVS zorgt u ervoor dat u iedere controle van de Keuringsdienst van Waren goed doorkomt!

Een compact gasfornuis met elektrische oven voor kleinere keukens

Niet iedere horecakeuken heeft een groot vloeroppervlak. Veel horecaondernemingen in het centrum van steden hebben zelfs een kleine keuken, omdat deze gebouwen niet zijn gebouwd voor horecadoeleinden. U wilt dan ook geen enorm bakbeest van een gasfornuis neerzetten. Dankzij Bonnewits Horeca hoeft dat ook helemaal niet! Kies voor compact gasfornuis met elektrische oven! De vier pitten stellen u in staat om ieder gerecht te bereiden en de oven kan zowel voor de bereiding als voor het warmhouden van maaltijden worden gebruikt. Zoekt u meer dan 4 pitten? Kies dan voor een elektrisch fornuis met oven, grill en opbergkast.

Voor meer info : Met een elektrisch fornuis met oven heeft u alle keukenapparaten in één

Comments are closed.