Webzinner
Bedrijven

KPI Dashboard

Regelmatig worden wij geconfronteerd met de vraag wat KPI dashboard is. Het verbaasd ons heel vaak dat heel weinig mensen bekend zijn met dit fenomeen terwijl we er allemaal dagelijks mee te maken hebben, zij het veelal onbewust. Het is daarom niet verkeerd om een tekst te wijden aan het fenomeen KPI dashboard zodat er aan het einde van deze drie alinea’s niet zoveel meer te gissen valt omtrent het gebruik en de voordelen van KPI dashboard. In de volgende twee paragrafen zal daarom wat nader ingegaan worden op dit, nu nog, onbekende begrip zodat u aan het eind van de rit een veel beter begrip heeft van deze zaak.

Wat is KPI dashboard?

Heel veel mensen weten niet precies wat KPI dashboard is. Natuurlijk is het zo dat je niet alles kunt weten en daarom is het ook helemaal niet erg dat je hier nog nooit van gehoord hebt. Het is echter wel toegestaan om het verwonderlijk te vinden en dat vinden wij dan ook. Wij zijn echter bereid om het even kort en krachtig uit te leggen zodat het in een zeer kort tijdsbestek duidelijk wordt waar het over gaat wanneer we deze twee termen in de mond nemen. We kunnen nu alvast verklappen dat het veel gemakkelijker is dan het wellicht in eerste instantie moge klinken.

Alles weer opgehelderd

Als we het hebben over KPI dashboard dan zal er bij u waarschijnlijk niet meteen een lampje gaan branden. Dit betekent echter niet dat dit lampje er ook niet is. Het is namelijk zo dat we allemaal onbewust al behoorlijk bekend zijn met dit fenomeen. Kortom, we kunnen dus gerust stellen dat:

  • het geen moeilijke term is
  • het makkelijker is dan het lijkt
  • iedereen het onder de knie kan krijgen, mits hij of zij maar wil
Voor meer info : KPI Dashboard