Webzinner

Blog


Webzinner

Een klimaatkast kopen of huren: wat past het best bij uw situatie?

U heeft een eigen bedrijf dat regelmatig nieuwe producten ontwikkelt. Voordat deze producten op de markt gaan komen, wilt u de kwaliteit testen en de bestandheid tegen verschillende klimaatomstandigheden. Zo kunt u een klimaatkast kopen bij Hielkema Testequipment B.V. Deze specialist helpt u graag verder en voorziet u altijd van persoonlijk advies. Heeft u wel een klimaatkast nodig, maar slechts voor een korte periode? Ook dan biedt de specialist de ideale optie. Het is namelijk ook mogelijk om een klimaatkast te huren. Op deze manier kunt u wel al uw tests uitvoeren, maar hoeft u niet meteen een dure investering te maken.

Slechts eenmalig een klimaatkast nodig? Voer uw test uit bij de specialist!

Al een lange tijd werken u en de medewerkers van uw bedrijf aan een bepaald product. Binnenkort wilt u deze de markt opbrengen, maar daarvoor moet het product uitvoerig getest worden. Zo zijn tests in de klimaatkast van groot belang. Hiermee controleert u of uw product bestand is tegen extreme temperaturen en andere klimaatomstandigheden. Maar om nu voor die ene keer een hele klimaatkast te gaan aanschaffen, dat is wellicht te veel van het goede. U bent immers van plan het apparaat maar één keer te gebruiken. Een specialist uit Uden, Hielkema Testequipment B.V. biedt u de oplossing. Zij nodigen u namelijk uit om uw tests op hun locatie in Uden uit te voeren. U maakt er gebruik van alle apparaten die u maar nodig heeft, zonder dat u te maken heeft met hoge aanschafkosten.

Voor elke toepassing een geschikte klimaatkast

Een klimaatkast wordt vaak gebruikt bij onderzoeksactiviteiten, productieprocessen, productontwikkeling of kwaliteitscontroles. Daarnaast zijn er nog vele andere toepassingen. Bij het kopen van een klimaatkast heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van de toepassing waarvoor u de klimaatkast wilt gaan gebruiken. Zo zijn zaken als uw product, de testspecificaties en uw wensen bepalend voor het type klimaatkast dat het meest geschikt voor u is. In het uitgebreide aanbod aan klimaatkasten dat Hielkema Testequipment B.V. aanbiedt, weet u zeker dat u een exemplaar vindt dat perfect past bij uw wensen. En komt u er niet helemaal uit? Dan adviseert deze specialist u hier graag bij.


Comments are closed.