Webzinner
Beauty en verzorging

Welvaart

Nederland is een zeer welvarend land in de wereld en ook binnen de Europese Unie. Maar hoe zit het eigenlijk met de welvaart gesteld binnen Nederland zelf? Wat zijn nu de rijkste gemeenten van Nederland? Een zeer rijke gemeente binnen Nederland is de gemeente Heemstede. Deze gemeente, die grenst aan Bloemendaal en Haarlem, is al sinds de 17e eeuw een gemeente voor de rijkeren. Veel welgestelden kochten in deze tijd al een buitenverblijf in Heemstede. Naarden is ook een zeer welvarende gemeente in Nederland.  Naarden is één van de best bewaarde vestingsteden in heel Europa en heeft als vestingstad een rijke geschiedenis. Bijna de gehele bevolking van Naarden werd uitgemoord tijdens de 80-jarige Oorlog. Nu is Naarden echter een rustige gemeente waar de mensen met wat meer geld zich vestigen.

Misschien wel het bekendste rijke dorp van Nederland is Wassenaar. Het is van oudsher ook een soort van villadorp voor de rijken, die vooral afkomstig zijn uit Den Haag en Rotterdam. Wassenaar staat ook bekend als een zeer groene gemeente. Wassenaar heeft veel oude panden en er zijn ook aantal zeer fraaie kastelen. Daarnaast staat Wassenaar ook bekend om zijn beroemde inwoners. Zo zijn ook Prins Willem-Alexander en prinses Máxima inwoners van Wassenaar. Ze wonen op landgoed Eikenhorst.

Oegstgeest is ook een dorp wat bekend staat als een gemeente waar veel inwoners wonen met een bovengemiddeld inkomen. Misschien dat er daarom ook in Oegstgeest recentelijk een cosmetische kliniek is geopend. Een behandeling Botox Oegstgeest is dus in dit gedeelte van de randstad ook mogelijk. Het mooie van deze kliniek is dat het de laagste prijzen van Nederland garandeert. Dit kan het bedrijf enkel en alleen garanderen omdat het haar producten in grote hoeveelheid inkoopt en hierdoor kortingen ontvangt. Buiten dit alles om staat deze kliniek ook bekend om haar goede bovenooglidcorrectie ervaringen.

Voor meer info : Welvaart