Webzinner

Blog


Webzinner

Zo zet u de doelgroep van de participatiewet effectief in

Wilt u bepaalde posities in uw bedrijf vullen. Misschien wel van een functie waarbij u nog niet zeker weet hoe deze ontwikkeld ind e loop van de tijd en of het verandert qua inhoud en uren, of misschien juist wel uitbreidt. Zie dan nog maar eens geschikte mensen te vinden, zonder de hoofdprijs te betalen. Heeft u al van Wajong banen gehoord? Dit zijn banen die speciaal worden ingericht voor de doelgroep van de participatiewet. Bijkomend voordeel is dat u als werkgever gebruikmaakt van diverse kortingen en andere financiële voordelen. Informeer gewoon eens bij WerkgeversServicepunt West-Brabant en laat u bijpraten over de voordelen van deze manier van werken.

Zo vult u de posities voor Wajong banen bij uw bedrijf zo snel mogelijk in

Wilt u een kosteloze bedrijfsanalyse laten uitvoeren? Kies dan voor de diensten van WerkgeversServicepunt West-Brabant. Hoe heeft deze analogie betrekking op uw wens om Wajong banen in te vullen bij uw bedrijf? Nou, u heeft om mee te beginnen een groot werkzoekendenbestand nodig om uit te kiezen. Het liefst een database met daarin de doelgroep van de participatiewet. Die database vindt u bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. Sterker nog, u vindt hier het grootste werkzoekendenbestand van heel Nederland. Maak hier gebruik van en profiteer van andere voordelen zoals het afhandelen van administratieve zaken.

Wat is nou eigenlijk de doelgroep van de participatiewet?

Wist u dat u Wajong banen kunt opvullen met hulp van WerkgeversServicepunt West-Brabant? Zij hebben de juiste kennis in huis om u te voorzien van de juiste informatie en u een hoop werk uit handen te nemen. De mensen die onder de participatiewet vallen zijn jongeren met een handicap, mensen met een bijstandsuitkering en mensen met een indicatie Wet sociale werkvoorziening. Ok, nu denkt u ‘wat heb ik hieraan voor mijn bedrijf?’ Allereerst haalt u zo een werknemer in huis die trouw is aan het bedrijf en die zijn of haar werk met enthousiasme doet. Niet omdat het moet, maar omdat het mag. En wat dacht u van het maatschappelijk verantwoord imago van uw bedrijf? Interessant, nietwaar? Neem daarom contact op met WerkgeversServicpunt West-Brabant.


Comments are closed.