Webzinner

Blog


Webzinner

Volg een NLP training in Utrecht en groei door op zakelijk vlak

Heb jij bepaalde ambities? Heb je een baan waarin je wilt doorgroeien? Door bijvoorbeeld mensen beter aan te sturen, persoonlijke ontwikkeling door te maken en een betere coach te zijn? Ga dan voor een NLP training bij RaVisie in de omgeving van Utrecht. Waar staat NLP voor? Deze afkorting staat voor ‘Neuro Linguïstisch Programmeren’. Het doel van NLP is om te begrijpen hoe iemand denkt. Gedrag en communicatie staan hierbij centraal. Met je opgedane kennis kan je iemands gedrag en communicatie in positieve zin veranderen. Middels taal stuur je iemand de goede kant op. Door een NLP training in Utrecht train je je communicatie en die van je werknemers!

3 redenen om je leven te verrijken met een NLP training in de buurt van Utrecht

Waarom volg jij een NLP training in de buurt van Utrecht? Het kan ervoor zorgen dat je meer grip op je leven krijgt. Je begrijpt waarom je bepaalde stappen wel of niet hebt gezet en ziet in wat er anders kan. Door het verleden leer je wat er in de toekomst nog beter kan. Op die manier ontwikkel je jezelf persoonlijk beter. Alle opgedane kennis maakt je een rijker persoon. Tot slot heb jij niet alleen iets aan de verrijkingen van NLP, maar ook anderen hebben er iets aan! Je functioneert beter als bijvoorbeeld manager, therapeut of coach omdat je collega’s of cliënten nog beter kunt ondersteunen.

Een NLP training in de buurt van Utrecht stimuleert je persoonlijke groei

Wil je een persoonlijke groei doormaken maar belemmeren een aantal zaken je? Er zijn een aantal zaken in je leven die je eerst wilt veranderen. Tijdens een NLP training in Utrecht worden je persoonlijke pijnpunten op een positieve manier aangepakt. Niet alleen voor trainingen, maar ook voor steun, een klankbord of een vertrouwenspersoon ben je hier op het juiste adres. Middels coaching, begeleiding, persoonlijke training en nazorg wordt jouw gedrag bewust veranderd. Er is voldoende ruimte om alle veranderingen door te spreken, zodat je overal helemaal achter staat. Ook zal er gewerkt worden met het ‘Identity Compass’ om je huidige motieven en voorkeuren vast te stellen.


Comments are closed.