Webzinner

Blog


Webzinner

Uw eigen Lean Green Belt certificering na het maken van een examen

Bij een professioneel opleidingsburau kunt u een training Lean Green Belt volgen en hier vervolgens een examen over te halen. Hiermee kunt u aantoenen dat u beschikt over de nodige kennis en vaardigheden op het gebied van Lean management. Hiermee kunt u uw waarde verhogen, zowel voor uzelf als uw bedrijf. Bij een deskundig advies- en opleidingsbureau op het gebied van supply chain management, kunt u niet alleen de opleiding Lean Green Belt volgen, maar daar ook de nodige certificering voor halen door middel van een examen. Dit examen wordt meerdere keren per jaar afgenomen op verschillende locaties in Nederland. Heeft u het examen Lean Green Belt succesvol voltooid? Dan mag u de internationaal erkende titel CGBL voeren.

Lean Green Belt, één van de niveaus van het internationale Lean certificatie programma

Kent u het Lean management programma? Dit is een methode voor het verbeteren van bedrijfsprocessen en wordt gebruikt over de hele wereld. De eerste stap in dit programma is de Lean Green Belt opleiding. Lean management houdt in, dat processen op zo een manier worden ingericht, dat u de maximale waarde voor de klant realiseert en hierbij zorgt voor zo min mogelijk verspilling. Deze vermindering van verspilling, zorgt er vervolgens voor dat de operationele kosten omlaag gaan. Uiteindelijk zorgt Lean management dus voor een verbetering van het bedrijfsresultaat. Bij een professioneel advies- en opleidingsbureau, kunt u terecht voor verschillende opleidingen waarin u leert over Lean management, waar Lean Green Belt er één van is.

Met Lean Green Belt management kunt u uw bedrijfskundige en logistieke processen optimaliseren

Wanneer u besluit een Lean Green Belt training te gaan volgen, leert u alles over hoe u bedrijfsprocessen omtrent supply chain management kunt verbeteren. Ook kunt u ervoor kiezen om zelf de training niet te volgen, maar een adviesbureau, dat gespecialiseerd is in Lean Green Belt management, in te schakelen voor het optimaliseren van de bedrijfskundige-, ICT en logistieke processen binnen uw bedrijf. Zij bieden u namelijk professionele oplossingen en een advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Met behulp van een professioneel adviesbureau op het gebied van supply chain management weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt binnen uw bedrijf om efficiënt en effectief te werk te gaan.

Voor meer info : Uw eigen Lean Green Belt certificering na het maken van een examen

Comments are closed.