Webzinner

Blog


Webzinner

Laat u adviseren over de kosten van een uitzendkracht

Het is erg begrijpelijk dat u de kosten voor het inhuren van een uitzendkracht zoveel mogelijk wilt beperken. De praktijk leert echter dat dat niet altijd even gemakkelijk blijkt te zijn. En weet u hoe u dit het best aan kunt pakken? Als u dat lastig vindt, is het verstandig een professioneel inkoopadviesbureau in te schakelen. Dit bureau weet precies hoe met een uitzendbureau een redelijk tarief kan worden afgestemd. Eerst wordt een scan uitgevoerd. Op basis daarvan wordt een strategie bepaald die ervoor zorgt dat de kosten voor een uitzendkracht omlaag kunnen. Alles wordt vastgelegd in een tenderdocument. Als u het er mee eens bent, kan de contractvorming plaatsvinden en later de implementatie. U kunt rekenen op een voordelig tarief van het uitzendbureau.

Laag tarief voor uitzendbureau dat helpt bij totstandkoming en optimalisatie van inkoopcontracten

Weet u alle ins en outs als het om flexibele arbeidskrachten gaat? Voor veel mensen heerst er veel onduidelijkheid als het op dit gebied aankomt. Zo is het bijvoorbeeld bij niet veel mensen bekend wat nu precies een passend tarief is van een professioneel uitzendbureau. Welke kosten mag u verwachten als u op die manier een uitzendkracht inschakelt? Om duidelijkheid voor u te scheppen is het mogelijk een inkoopadviesbureau in te schakelen om het tarief voor een uitzendbureau transparant te maken. Dit bureau kan u begeleiden bij de totstandkoming en/of optimalisatie van inkoopcontracten met een uitzendbureau. Korter gezegd, dit bureau helpt u de beste contracten te realiseren. Het gaat daarbij niet per se om beter onderhandelen, maar een slimmer proces. Het resultaat is lagere kosten voor een uitzendkracht en een lager tarief voor de diensten van het uitzendbureau.

Kosten voor uitzendkracht verlagen én kwaliteiten binnen organisatie verhogen

Over het algemeen hebben bedrijven twee belangrijke doelstellingen. Als het goed zit, streven bedrijven ernaar om in de eerste plaats goede kwaliteit te leveren aan hun klanten om deze zo tevreden te stellen. Daarnaast is het ook belangrijk dat de kosten enigszins beperkt worden. Men wil bijvoorbeeld geen te hoog tarief voor een uitzendbureau betalen als extra uitzendkrachten nodig zijn. Dat moet voordelig worden geregeld zonder hoge kosten voor een uitzendkracht. Een inkoopadviesbureau kan u daarbij helpen. Dit bureau adviseert niet alleen, maar helpt ook betere contracten met uitzendbureaus op te stellen. Resultaat is een flinke besparing enerzijds en een betere organisatie van flexibele arbeid anderzijds.

Voor meer info : Laat u adviseren over de kosten van een uitzendkracht

Comments are closed.