Webzinner
Attracties

Zwaluwhoeve kortingskaarten

Iedereen is op zijn toe aan een stukje ontspanning in zijn leven. De een gaat sporten, de ander houdt van vakantie. Wat eigenlijk iedereen enkele keren per jaar zou moeten doen is een dagje naar de sauna. Veel mensen zijn nog nooit in hun leven naar een sauna geweest. Ben je eenmaal een keer geweest dan wil je vaak nog een volgende keer. Het werkt ontspannend op zowel je geest als lichaam. Bij de grotere sauna complexen is er bovendien veel te beleven. Er kan een massage worden gehaald, lekker worden gegeten, of zwemmen in een warm waterbad. Op deze manier creeer je een mini vakantie in eigen land. Woon je te ver weg van de Zwaluwhoeve, dan kan je er een overnachting aan plakken. Er is een schitterend hotel beschikbaar met mooie kamers en een goed restaurant.

Ga je voor de eerste keer een sauna bezoeken, dan is het belangrijk dat je rustig opbouwt. Ga niet gelijk in de warmste sauna en vraagn om advies aan een van de medewerkers van De Zwaluwhoeve. Voordat je de sauna gaat bezoeken moet je niet teveel drinken. Tussen de bezoeken en na het bezoek moet je wel veel drinken. Zorg er voor dat het water dat je drinkt niet te koud is. In het weekend is het bij veel sauna’s vaak drukker dan doordeweeks. Ga de eerste keer op een doordeweekse dag en je kunt rustig wennen aan alles.

Voor korting op een bezoekje aan de Zwaluwhoeve zijn er diverse mogelijkheden. Spaaracties in de supermarkt of gewoon keiharde korting aan de kassa. Er is sinds kort een handige website die alle kortingen netjes op een rijtje heeft gezet.

Voor meer info : Zwaluwhoeve kortingskaarten