Webzinner
Image default
Aanbiedingen

Reclame Fotograaf Fotostudio Zwolle

Inderdaad artikelen plaatsen op het web heeft absoluut zin! De website STUDIOVHF van de Zwolse fotograaf Vincent Hartman scoort landelijk al goed op niche zoektermen als reclamefotografie en bedrijfsfotografie, maar de zwaar beconcureerde eerste pagina met de term ‘Fotograaf Zwolle’ was tot voor kort uitsluitend voorbehouden aan websites voor sociale fotografie. De andere site van VHF staat daar al jaren bij de top resultaten, maar STUDIOVHF moest het toch hebben van doorlinks vanaf die site, want zelf stond deze lange tijd op de tweede pagina. Via artikel marketingplatforms zoals ZipZoo is er wast extra linkjuice toegevoegd aan de site van STUDIOVHF met de woorden Fotograaf Zwolle en Fotostudio Zwolle.

(reclamefotografie Zwolle)

Fotograaf Zwolle

De fotograaf van STUDIOVHF is een geboren en getogen Zwollenaar en is via Northampton uiteindelijk in het Sallandse dorpje Heino terechtgekomen. Dit onder het motto: bij helder weer moet je de Peperbus kunnen zien! Het dorp biedt een comfortabe woon-werk plek met voldoende plaats voor de fotostudio. Inmiddels heeft 3/4 van de fotografie activiteiten een zakelijke achtergrond. Op locatie worden interieurs en vastgoed gefotografeerd. ook het merendeel van de bedrijfsfotografie vind op locatie plaats. De fotograaf fotografeert tevens voor diverse landelijke vakbladen op het gebied van de technische installatie branche, onderwijs en agrarische industrie. 

Fotostudio Zwolle

De ruimte voor de fotostudio was de voornaamste reden om een plek te zoeken net buiten de stad Zwolle. De studio wordt gebruikt voor productfotografie en portretfotografie. Producten varieren van middelgrote meubelen tot sieraden. Wat portretfotografie betreft kunnen het zakelijke portretten zijn of profielfoto’s maar ook familiefoto’s met een groep tot maximaal 20 personen. De studio wordt ook benut voor wat meer reclameachtige shoots voor kledingmerken en meubelfabrikanten. De studio is uitgerust met 2 railsystemen voor het flexibel ophangen van de studioflitsers. De stroompunten zitten ook aan het plafond zodat de vloer vrij kan blijven. De opnameruimnte wordt aan 2 kanten omlijst met een zogenaamde rondwand, of Limbowand. 

Belangrijk is natuurlijk dat de studio online gevonden wordt. Op fotograaf Heino wordt niet gezocht, vandaar de sterke focus op Zwolle gerelateerde fotografie termen. De doelstelling is dat de site van STUDIOVHF een stabiele plaats krijgt als enige bedrijfsmatige site op de eerste pagina. Inmiddels varieert de positie tusssen de 7e en de 10e plaats. Een beetje klimmen en stabiliseren is nu de taak.